Preventief consult vanaf 39 euro

                                                        

                                                                        GEZOND ZIJN IS NIET HET UITBLIJVEN VAN ZIEKTEN.


Tijdens een adviesgesprek/ consult bespreken we (Esther Breijer-Ruigrok) :

- uw voedingspatroon

- de supplementen die je nu gebruikt voldoende zijn

- of slik je misschien te veel soorten of een supplement van onvoldoende- slechte kwaliteit.

De supplementen die ik uittest zijn allen van NL bodem en meestal van biologische kwaliteit. Het advies dat ik geef, gaat ook "veelgebruik" tegen.

Daarnaast ondersteunt de biotensor het advies en bij onduidelijkheid schakelen we bloedonderzoek in via laboratoria (LABPLUSARTS en BLOEDWAARDETEST.nl)


Een kort consult van maximaal 40 minuten geeft al inzicht wat je op dit moment het beste kan gebruiken. Wat haal je uit je voeding en wat dien je aan te vullen? Wat werkt nu preventief? Welke soort maar ook welk merk.

DAARNAAST GEEF IK EEN VOEDINGSADVIES op basis van de orthomoleculaire geneeskunde. Adviezen over voeding, drank en bewegen horen bij deze adviezen (leeftstijltherapie). Maar ook meer informatie over de voordelen en regels van Intermitting Fasting.

SUPPLEMENTEN

Omdat ik met diverse merken werk, ( /merken ) is er bij mij geen voorkeur. Het werken met hoogwaardige kwaliteit supplementen geef ik als advies. Als we het vergelijken met een fles wijn, proeven we ook het verschil. Zo werkt het ook met kwalitatief hoogwaardige supplementen.Vervolgens koop ik deze supplementen voor jou in .

Tijdens het consult bespreken we eventuele vragen en klachten, maar zonder deze informatie geeft de biotensor aan wat op dit moment behulpzaam is. Als u zich in de winkel laat adviseren, zijn er op basis van diverse klachten misschien wel 10 producten, die geadviseerd kunnen worden. Met het precies uitmeten wat op dit moment noodzakelijk is , voorkom je een grote hoeveelheid supplementen in 1 keer.

Meestal is een multi de basis en geven we advies over de producten die je daarnaast zou kunnen gebruiken.

Mochten de vragen niet preventief zijn, maar heeft u klachten die niet behandeld kunnen worden op een orthomoleculaire wijze, dan werk ik samen met een biologische arts, een natuurartsen en mesologen, die op basis van uw klachten holistisch kijken of aanvullende therapie of complementaire medicijnen noodzakelijk zijn.

De opleiding die ik volgde en nog steeds blijf volgen zijn: ORTHOMOLECULAIRE geneeskunde en leefstijltherapie- opleiding. Steeds blijf ik bijscholen om mij verder te verdiepen in diverse doelgroepen, diverse nieuwe onderwerpen of ziektebeelden (tekorten).

Daarnaast is het al 20 jaar mijn passie om mij te verdiepen in de effecten en voordelen van vitamines, mineralen en ook kruiden om onze gezondheid te verbeteren. Daarnaast volg ik al 20 jaar het werk van dr Schuitemaker en volgde workshops over het werken met Bachbloesemremedies voor emoties en Schlussler zouten.

Sportcoaching - counseling, pilatesles geven en meditatie zijn de andere vaardigheden en werkzaamheden die ik combineer met dit werk.

Mijn praktijk is in Amerongen op de Utrechtse Heuvelrug en u kunt gratis parkeren voor de deur . Ik koop na het advies met korting de supplementen voor u in en u kunt deze ophalen of krijgt het thuisgestuurd. De prijzen zijn een stuk voordeliger dan bijvoorbeeld BOL.com, de drogist op de hoek, maar ook goedkoper dat de ONLINEdrogist en de Internetdrogist.nl


PRIJZEN :

- CONSULT : checken wat heb ik nodig - 40 minuten : 39 euro

- E CONSULT PCOS/ IVF/ Zwanger worden ; 55 euro

- Consult : Betaling via Tikkie , vooraf overmaken of contant. De supplementen volgen na 1 dagen en die betaalt u vooraf met een Tikkie of bankoverschrijving.


Een zoektocht naar het juiste product....

We weten wel dat we baat hebben bij Vit D , magnesium en vit C om onze weerstand te verhogen, maar welke dosering en van welk merk. Juist daarover krijgt u meer informatie .

Dit advies is dus heel persoonlijk en werkt PREVENTIEF

Het kan dus goed zijn dat u juist minder gaat gebruiken

De merken die ik adviseer zijn kwalitatief beter dan u in de supermarkt of HEMA koopt

Het herhalen van dit consult - 2 - 3 keer per jaar is raadzaam

Het gebruik ervan verhoogt uw energie, verbetert uw stressniveau en verhoogt uw weerstand.