Consult vanaf 39 euro

Tijdens een adviesgesprek/ consult bespreken we (Esther Breijer-Ruigrok) of de supplementen die je nu gebruikt voldoende zijn of slik je misschien te veel soorten of een supplement van onvoldoende- slechte kwaliteit.

Daarnaast ondersteunt de biotensor het advies.

Werken ze voor jou ?

Een kort consult van maximaal 40 minuten geeft al inzicht wat je op dit moment het beste kan gebruiken. Wat werkt nu preventief? Welke soort maar ook welk merk. DAARNAAST GEEF IK EEN VOEDINGSADVIES op basis van de orthomoleculaire geneeskunde. Adviezen over voeding, drank en bewegen horen bij deze adviezen (leeftstijltherapie). Maar ook meer informatie over de voordelen en regels van Intermitting Fasting.


ESTHER BREIJER-RUIGROK

SUPPLEMENTEN

Omdat ik met diverse merken werk, is er bij mij geen voorkeur. Het werken met hoogwaardige kwaliteit supplementen geef ik als advies. Als we het vergelijken met een fles wijn, proeven we ook het verschil. Zo werkt het ook met kwalitatief hoogwaardige supplementen.

Tijdens het consult bespreken we eventuele vragen en klachten, maar zonder deze informatie geeft de biotensor aan wat op dit moment behulpzaam is. Als u zich in de winkel laat adviseren, zijn er op basis van diverse klachten misschien wel 10 producten, die geadviseerd kunnen worden. Met het precies uitmeten wat op dit moment noodzakelijk is , voorkom je een grote hoeveelheid supplementen in 1 keer.

Meestal is een multi de basis en geven we advies over de producten die je daarnaast zou kunnen gebruiken. Mocht op basis van uw vragen een uitgebreider onderzoek nodig zijn, dan werk ik samen met een biologische arts, een natuurartsen en mesologen, die op basis van uw klachten holistisch kijken of aanvullende therapie of complementaire medicijnen noodzakelijk zijn.

De opleiding die ik volg/ volgde is een ORTHOMOLECULAIRE geneeskunde en leefstijltherapie- opleiding. Steeds blijf ik bijscholen om mij verder te verdiepen in diverse doelgroepen, diverse nieuwe onderwerpen of ziektebeelden (tekorten).

Daarnaast is het al 20 jaar mijn passie om mij te verdiepen in de effecten en voordelen van vitamines, mineralen en ook kruiden om onze gezondheid te verbeteren. Daarnaast volg ik al 20 jaar het werk van dr Schuitemaker en volgde workshops over het werken met Bachbloesemremedies voor emoties en Schlussler zouten.

Sportcoaching - counseling, pilatesles geven en meditatie zijn de andere vaardigheden en werkzaamheden die ik combineer met dit werk.

Mijn praktijk is in Amerongen op de Utrechtse Heuvelrug en u kunt gratis parkeren voor de deur . Ik koop na het advies met korting de supplementen voor u in en u kunt deze ophalen of krijgt het thuisgestuurd.

PRIJZEN :

- CONSULT : checken wat heb ik nodig - 45 minuten : 39 euro

- uitgebreider consult : per 15 minuten 11 euro . (incl BTW) (1,5 uur 72 euro )Een zoektocht naar het juiste product....

We weten wel dat we baat hebben bij Vit D , magnesium en vit C om onze weerstand te verhogen, maar welke dosering en van welk merk. Juist daarover krijgt u meer informatie .

Dit advies is dus heel persoonlijk en werkt PREVENTIEF

Het kan dus goed zijn dat u juist minder gaat gebruiken

De merken die ik adviseer zijn kwalitatief beter dan u in de supermarkt of drogist koopt

Het herhalen van dit consult - 2 - 3 keer per jaar is raadzaam

Het gebruik ervan verhoogt uw energie, verbetert uw stressniveau en verhoogt uw weerstand.