Consult van af 39 euro .

Tijdens een adviesgesprek - consult meten - bekijken we of de supplementen die je nu gebruikt voldoende zijn of misschien wel te veel of van een slechte kwaliteit.

Daarnaast ondersteunt de biotensor het advies.

Werken ze voor jou ? Een kort consult van maximaal 40 minuten geeft al inzicht wat je op dit moment het beste kan gebruiken. Welke soort maar ook welk merk.

Omdat ik met diverse merken werk, is er bij mij geen voorkeur. Het werken met hoogwaardige kwaliteit supplementen geef ik als advies. Als we het vergelijken met een fles wijn, proeven we ook het verschil. Zo werkt het ook met kwalitatief hoogwaardige supplementen.

Tijdens het consult bespreken we eventuele vragen en klachten, maar zonder deze informatie geeft de biotensor aan wat op dit moment behulpzaam is. Als u zich in de winkel laat adviseren, zijn er op basis van diverse klachten misschien wel 10 producten, die geadviseerd kunnen worden. Met het precies uitmeten wat op dit moment noodzakelijk is , voorkom je een grote hoeveelheid supplementen in 1 keer.

Soms is een multi of een combinatie-product dan aan te raden. Mocht op basis van uw vragen een uitgebreider onderzoek nodig zijn, dan werk ik samen met biologische artsen, natuurartsen en mesologen, die op basis van uw klachten holistisch kijken of aanvullende therapie of complementaire medicijnen noodzakelijk zijn.

De opleiding die ik volg/ volgde is een ORTHOMOLECULAIRE geneeskunde en leefstijltherapie- opleiding.

Daarnaast is het al 20 jaar mijn passie om mij te verdiepen in de effecten en voordelen van vitamines, mineralen en ook kruiden op onze gezondheid te verbeteren. Daarnaast adviseer ik ook Bachbloesemremedies bij diverse emoties.

Sportcoaching - counseling, pilates en meditatie zijn de andere vaardigheden en werkzaamheden die ik combineer met dit werk. Mijn praktijk is in Amerongen op de Utrechtse Heuvelrug en u kunt gratis parkeren voor de deur . Ik koop na het advies met korting de supplementen voor u in en u kunt deze ophalen of krijgt het thuisgestuurd. Mocht u gelijk uw supplementen willen bestellen, bied ik u 10-20% korting aan op de aankoop. (in vergelijking met BOl.com en Vitaminstore.nl). Bij grotere afname loopt uw korting op.

PRIJZEN :

- CONSULT : checken wat heb ik nodig - 40 minuten : 39 euro

- uitgebreider consult : per 15 minuten 8 euro .


Een zoektocht naar het juiste product....

We weten wel dat we baat hebben bij Vit D , magnesium en vit C om onze weerstand te verhogen, maar welke dosering en van welk merk. Juist daarover krijgt u meer informatie .

Dit advies is dus heel persoonlijk en werkt PREVENTIEF

Het kan dus goed zijn dat u juist minder gaat gebruiken

De merken die ik adviseer zijn kwalitatief beter dan u in de supermarkt of drogist koopt

Het herhalen van dit consult - 2 - 3 keer per jaar is raadzaam

Het gebruik ervan verhoogt uw energie !